Hotel Dampfmuhle

Neukirchen-Vluyn

Välkommen till Hotel Dampfmühle

Njut av en avkopplande vistelse på Hotel Dampfmühle Neukirchen-Vluyn. Det är den perfekta utgångspunkten för ditt golf-äventyr i Niederrhein. Golfbanan Nieper Kuhlen i Neukirchen-Vluyn har en 18-håls golfbana, som är den längsta golfbanan i Tyskland med en total längd på 6.700 meter.
En 18-håls mästerskapsbana både för proffs och nybörjare, en 9-hålsbana, en driving range, en pitching-område samt en putting green.

Hotel Dampfmühle

Den tidigare ångkvarnen (= Dampfmühle) har renoverats med stor omsorg och med historiska detaljer i ett familjeägt 4-stjärnigt hotell. Det ligger i Niederrhein regionen och erbjuder bra förbindelser med A57, A42 och A40 motorväg till Köln, Düsseldorf, Nederländerna och många andra attraktioner i närheten.

Hotellet har rymliga och ljudisolerade rum och lägenheter med moderna badrum, minibar och kök (avser endast lägenheter, som är särskilt lämpliga för längre vistelser). Vi erbjuder en riklig frukostbuffé, gratis parkeringsplats, gratis Wi-Fi och vackert utformade utrymmen. Vår restaurang ”Jule s” fängslar med en härlig atmosfär, solterrass,  kreativt kök och vänlig service. Det erbjuder god mat med en mängd olika regionala och internationella specialiteter.

Faciliteter på Hotel Dampfmühle inkluderar mysig öppen spis och bibliotek, den eleganta Baren, fitness och spa-avdelning med bastu och avkopplande utrymmen, liksom terrassen och strand-loungen där soliga dagar kan avnjutas. Massage och skönhetsbehandlingar kan bokas på begäran.

Besök gärna vår hemsida: http://www.hotel-dampfmuehle.de/en/

Spela golf på en av de många vackra golfbanorna i närheten, ta även en titt på våra speciella golfpaket nedan.


Boka via telefon

Hotel Dampfmuhle
Krefelder Straße 9
47506 Neukirchen-Vluyn

E-post: info@hotel-dampfmuehle.de

Telefonnummer:
+49 2845 934XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:
In English please!


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även...