Tanums Gestgifveri

Tanumshede

Välkommen till Hotel Tanums Gestgifveri – 349 år

Sveriges äldsta Tanums Gestgifveriet har varit en mötesplats för stjärnor, kungar, och adel sedan 1663 och är idag en av Sveriges äldsta restaurang i obruten tjänst. I dag är vi en mötesplats för konferenser, fester, golfspelare och alla som vill njuta lite extra.

Hotellet Det vackra hotellet i herrgårdsstil erbjuder en avkopplande miljö som får en stressande vardag att kännas avlägsen. Samtliga rum håller en hög standard och har alla bekvämligheter som dusch och WC, LCD-TV med kabel-TV, m.m.

Prisbelönt Restaurang & Hotell Gestgifveriet är sedan 2010 omnämd i boken ”50 beste spise- og overnattningssteder i skandinavia”något som vi är mycket glada över och förvaltar med stolthet. Varmt välkomna till en spännande historia.

Golfpaket

Prova några av Västkustens bästa golfbanor. Vi samarbetar med totalt 5 olika golfbanor, Mjölkeröd, Fjällbacka, Strömstad, Torreby och Dynekilens golfbanor, alla på behagligt avstånd till hotellet.

I alla våra golfpaket ingår övernattning med frukost, 3-rätters gourmetmiddag, välkomstdrink, eftermiddags-kaffe/the med kaka och greenfee.


Boka via telefon


Samarbetande golfklubbar:

Mjölkeröds GK, Fjällbacka GK, Dynekilens GK, Strömstad GK, Torreby GK

Tanums Gestgifveri

457 31 Tanumshede

E-post: info@hoteltanum.se

Telefonnummer:
0525-290XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Fält markerade med * är obligatoriska.