Golfpaket Konferenspaket Spapaket MC paket Weekend in Sweden Startsidan
       Startsida   Södra Sverige
Kontakt | Kundlogin
 
Golfpaket i:

Sverige

Danmark

Utrikes

Golfbanor i Sverige

Vill du få fina golferbjudanden. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev


Clarion Collection Hotel Packhuset
Kalmar

Golfpaket i Södra Sverige - Skåne, Österlen och Blekinge

Hörby (1)

Golfpaket i Södra Sverige - Skåne, Österlen och Blekinge

Sortera på: | Senast inlagd | Frånpris | Namn | Stjärnor | Ort |

G. Swensons Krog - TorekovGolf
Torekov

Att bo mitt i Torekov, ha tillgång till Bjäres 5 golfbanor och några till i vår närhet, äta gott på anrika G. Swenson´s Krog, så vill vi skämma bort våra golfgäster. Boka hos oss du får ett färdigt paket.
Frånpris:
795 SEK
 


Hotel Öresund
Landskrona

I vårt golfpaketet ingår greenfee, övernattning i dubbelrum med frukostbuffé. Som avslutning på en fantastisk golfdag njuter ni av en tre rätters middag i en av våra stämningsfulla restauranger.
Frånpris:
1175 SEK
 


Tomarp Gårdshotell
Kristianstad

Vi vågar stå för vårt påstående – Tomarp är unikt. Vackert beläget vid Råbelövssjön knappt 15 km från Kristianstad och omgiven av fruktodlingar, hagmark och bokskogar, ligger gården som får varje hjärta att klappa fortare.
 


Bjäre GK
Båstad

Bor ni på Bjäre Golfklubb har ni aldrig längre än 100 m till någon av de faciliteter vi har att erbjuda. I ett golfpaket ingår övernattning, frukost och dagsgreenfee.
Frånpris:
700 SEK
 


Kastanjelunds Wärdshus
Yngsjö

Wärdshuset Kastanjelund ligger mitt emellan två av Sveriges 12 bäst rankande golfbanor. 6 km norr om oss respektive 10 km söder om oss. Kastanjelund är det enda hotell i Kristianstads Kommun som har så nära till två golfbanor.
 


Ronneby Brunn Hotell
Ronneby

Njut i solen på bildsköna och utmanande golfbanor. Vi på Ronneby Brunn vill att du ska få en upplevelse att ta med hem så därför sätter vi alltid ribban högt. Vi vill ge dig möjlighet till god mat, nöje och fräscha rum med sköna sängar!
 


Tomelilla Golfhotell
Tomelilla

Vi kan erbjuda våra gäster, golfare som icke golfare, att bo bekvämt på vårt moderna hotell som ligger 35 meter från 1:a tee!
Frånpris:
695 SEK
 


BEST WESTERN Hotel Jägersro
Malmö

För alla golfintresserade har vi tagit fram två mycket förmånliga golfpaket, Eagle och Birdie kallar vi dem. Spela golf på Skånes bästa golfbanor och bo bra hos oss.
 


Borstahusens Semesterby
Landskrona

Med två 18-håls banor utmed Öresundskusten och 68 stugor med totalt 400 bäddar är Landskrona GK och Borstahusens semesterby ett av Sveriges allra bästa golfresmål.
Frånpris:
550 SEK
 


Nötesjö Konferenshotell
Malmö-Sturup

Din golfsäsong kan vara året runt hos oss i Skåne. Besök de fantastiska golfbanorna i skåne. Du når många golfbanor inom 15 minuter. Efter golfen väntar vårt hotell med underbar mat och mysiga rum
Frånpris:
1475 SEK
 

[1] 2 3 4 5

<<< | >>>
  Golfpaket.com är en tjänst för att söka efter
Boka din golfresa med golfpaket och spela golf på Golfpaket.com i Sverige och andra länder.

Copyright ©
Nordica Information | Website by Streamcode | Sitemap