Äppelgårdens GK

Båstad

Välkommen till golfbanan mitt i en äppelodling. 18 hål i en unik miljö med skiftande karaktärer.
En vacker harmonisk bana med svindlande utsikt, välplacerade vattenhinder och blommande äppellundar. Våra 26 rum ligger mitt på banan och vi erbjuder full service i restaurangen!


Belägen på Bjärehalvön, längs Hallandsåsens norra sluttning, erbjuder vi något för alla. Vår ambition har varit att skapa en klubb för alla. Den enskilda golfaren, familjen, företaget och inte minst ungdomar är samtliga varmt välkomna!

Du finner oss på infarten till Båstad, bara 2 km från E6an. Våra 58 bäddar i 26 dubbelrum, belägna runt banan med närhet till allt ger vi dig tillfälle att pausa ifrån vardagen. Vårt sköna klubbhus invigde vi i maj 2006. I unik miljö med kvalité på banan och stort gemyt erbjuder vi sedan 2008 18 hål. Vårt klubbhus med restaurang håller högt i tak med en oslagbar trivselfaktor. På Äppelgården spelar vi inte bara golf. Vare sig det rör sig om företagsfest, kalas, bröllop eller en annan tillställning, kan vi hjälpa dig. Äppelgården är familjeägt, vilket bäddar för den där personliga servicen, för att inte tala om Lisas hemlagade mat, som smakar fantastiskt! Vi har något för varje familjemedlem, gammal som ung.

Boka Golfpaket via vår onlineboking, klicka här

Välkommen till Äppelgårdens Golfklubb – där trivsel & gemyt råder

Boka på:
0431-223 XX

Äppelgårdens GK
Hallandsvägen 400
269 96 Båstad

E-post: bokning@appelgarden.se

Telefonnummer:
0431-223 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... Konferenspaket