Lydinge Resort

Hyllinge

Boka en golfweekend på Helsingborgs vackraste golfhotell

Är det dags att boka en golfweekend? Då har du kommit helt rätt.
Vi på Lydinge Resort är stolta över att kunna erbjuda våra gäster en helhetsupplevelse med både natur, relax och minnesvärda stunder för hela sällskapet. När du bokar en golfweekend hos oss på Lydinge Resort får du ett komplett golfpaket med både hotell, golfbanor, restaurang och avkoppling. Kan det bli bättre?
Lydinges golfhotell i Helsingborg är charmigt inrett och särskiljer sig från andra hotell och omges av den vackra naturen som en golfbana ska erbjuda. I vårt golfpaket får du även ta del av en härlig stund i vår gedigna restaurang. Vi serverar alltid svensk husmanskost med en touch av Skånes fina råvaror. Vi vill skapa ett minne för livet, Så välkommen till en familjär och trevlig golfweekend på Lydinges golfhotell i Helsingborg!

Till vår hemsida

Boka på:
042 22 55 XX

Lydinge Resort
Lydingevägen 1
265 75 Hyllinge

E-post: reception@lydinge.com

Telefonnummer:
042 22 55 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.