Åsundsholm Golf & Country Club

Vegby

Unna dig något extra och boka ett golfpaket! Spela golf på en av Västsveriges vackraste banor med greener i toppklass och bo på vårt hotell i herrgårdsmiljö.

Du bor enkelt och bekvämt i ett av våra 12 rum med wc och dusch. Rummen är belägna i hotellet, där även golfreceptionen finns, ca 100 meter från golfbanan och första tee och ett stenkast från herrgården och restaurangen. Gratis wifi finns.

I anslutning till rummen finns mötessal Riddarcrona som sällskapsrum. Utanför hittar ni en terrass med ett uppvärmt bubbelbad som fritt kan användas av våra övernattande gäster. Föredrar ni ett kallare bad så är det bara att ta ett dopp i sjön ett par hundra meter bort!

Läs om våra golfpaket nedan


Åsundsholm Golf & Country Club

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Åsundsholm Golf & Country Club
Åsundsholms Herrgård
523 62 Vegby

E-post: bokning@asundsholm.se

Telefonnummer:
0321-34 52 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.