Golfpaket i Blekinge.

Golfpaket Blekinge. Välj en golfweekend bland vårt utbud av boende med golfpaket i Blekinge. Boka din kommande golfresa med dina vänner redan i dag.

ANLÄGGNINGSNAMN
ORT
Sölvesborg
|
Karlshamn
|
Färlöv
|
Bo vid golfbanan Bo vid golfbanan
Åhus Resort
Åhus - Blekinge
”ropen de skalla -enkelrum åt alla” ÅHUS RESORT består av 20 hotellvillor belägna vid havet på den milslånga sandstranden i Åhus. Boka golfpaket på våra fantastiska golfbanor i Åhus. Ni bor i våra exklusiva golfvillor med plats för 4-5 eller 4-6 personer. Vi har förbokade starttider

Hälleviks Havsbad
Sölvesborg - Blekinge
Varmt välkommen till idylliska Hällevik. Hälleviks Havsbad i Blekinge bjuder på klassiskt svenskt sommarliv. Blekinge erbjuder flera utmärkta golfbanor, den som ligger närmast Hälleviks Havsbad är Sölvesborgs GK. Vi erbjuder golfpaket där det ingår logi, frukost och en dags greenfee till valfri Blekingebana.

Hotel Carlshamn
Karlshamn - Blekinge
Hotel Carlshamn ligger centralt vid gästhamnen i Karlshamn. Med sina 99 bekväma rum, flera med utsikt över vattnet, och konferenslokaler för upp till 100 personer är hotellet perfekt för konferenser, möten, events, aktiva långhelger och avslappnande dagar oav...

Araslöv Golf & Resort
Färlöv - Blekinge
I vårt golfpaket bor du på banan i vårt hotell med utsikt över Södra banan och Araslövssjön. På kvällen ingår en trerätters ”fine dining” trerätters middag som är utöver det vanliga. Golfen spelar du på någon av våra två 18-hålsbanor.
Bo vid golfbanan Bo vid golfbanan

Läs mer


Pris fr 2750 SEK
Åhus
Pris fr 1300 SEK
Åhus
Pris fr 1750 SEK
Åhus
Pris fr 925 SEK
Karlshamn
Pris fr 1000 SEK
Åhus