Bedinge Golfklubb

Beddingestrand

Boka golfpaket på Bedinge Golfklubb

Bedinge Golfklubb i Skåne är Sveriges sydligaste golfbana. Bedinge Golfklubb startades redan 1931 och är en vacker och öppen parkbana. Det milda och trevliga klimatet gör att banan är öppen för spel hela året och nästan alltid på ordinarie greener. Banan är dock extra attraktiv på sommaren, eftersom den 5 km långa sandstranden och havet bara ligger en hyfsad drive bort. Nytt för 2023 är vårt gästboende med 10 nybyggda dubbelrum med hög standard. Gästboendet ligger precis till första tee och den fina träningsanläggningen med utslagsplatser under tak och golfstudio. Uppställningsplatser för husvagnar och husbilar finns i direkt anslutning till klubbhuset. I klubbhuset finns en fantastisk krögare som har öppet hela året.

För bokning och frågor kontakta vår reception på info@bedingegk.se eller 0410-25514. Välkommen med er förfrågan!

Boka på:
0410-255XX

Bedinge Golfklubb
Golfbanevägen 10
23176 Beddingestrand

E-post: info@bedingegk.se

Telefonnummer:
0410-255XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... Konferenspaket