Trosa Stadshotell & Spa

Trosa

Välkommen till två fina golfbanor i Sörmland. Välj att spela på en kombinerad park- och skogsbana Åda Golf & Country Club eller Trosa GK, en omväxlande seasidebana. Båda banorna har 18 hål.

Trosa Stadshotell erbjuder golfpaket med trerättersmeny och utvalda viner till. Logi och frukostbuffé.  Koppla av efter golfen på vår uteservering eller i spa. Spa ingår ej i paketet men kan bokas till i mån av plats.
Våra hotellrum är personligt inredda och i varierande storlek. Det finns luftrenare i elva av rummen för att hjälpa personer som har luftrörsproblem. Du får gärna ta med din vovve då det finns fyra rum avsedda för hundar. Alla rum har fri wi-fi och smart-TV med Internetaccess.


Trosa Stadshotell & Spa

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Trosa Stadshotell & Spa
Västra Långgatan 19
619 35 Trosa

E-post: info@trosastadshotell.se

Telefonnummer:
0156-170XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.